Известие

Collapse
No announcement yet.

Кои са най-добрите свещи за 156 1.8 тс 140 коня 2001 г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Дадох линка колега, сега ако не си купиш, ще се караме [/QUOTE]

Колега да беше казал че става въпрос от ebay,нямаше да ти искам линкаТова един гозпод знае с какъв произход саАз от ebay не взимам и котка за тамазлъкСамо за справка че всичките Ngk които разгледах в Холандия по магазините са със савсем друга опаковка.

Между другото пичове,намерих в един онлаин магазин Ngk иридиеви за парковете на цена редовна от 78 евро за осемте,дават ги 70 000км пробег,и Ngk платинени осемте за 130 евро,с пробег 100 000км.Магазина се води офицялен вносител на италянски части за Холандия.
    Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 23:10.
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
      Дадох линка колега, сега ако не си купиш, ще се караме

Колега да беше казал че става въпрос от ebay,нямаше да ти искам линкаТова един гозпод знае с какъв произход саАз от ebay не взимам и котка за тамазлъкСамо за справка че всичките Ngk които разгледах в Холандия по магазините са със савсем друга опаковка.[/QUOTE]

Ако се ориентираш по рейтинги, селъри и т.н. Ибей е дооооооста безопасно и спокойно място за пазаруване. Ся ако са ти далечни тия неща отиваш при напушените и даваш евраките и си ти. Тука има малко бг черта кога са евтини що са евтини, кога са скъпи много са скъпи.
      Last edited by thecleaner; d.m.y г., 23:10.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Колега да беше казал че става въпрос от ebay,нямаше да ти искам линкаТова един гозпод знае с какъв произход саАз от ebay не взимам и котка за тамазлъкСамо за справка че всичките Ngk които разгледах в Холандия по магазините са със савсем друга опаковка.

Между другото пичове,намерих в един онлаин магазин Ngk иридиеви за парковете на цена редовна от 78 евро за осемте,дават ги 70 000км пробег,и Ngk платинени осемте за 130 евро,с пробег 100 000км.Магазина се води офицялен вносител на италянски части за Холандия.
        Е твоя си работа, щом искаш да платиш двойно, никой не те задължава. Нали се сещаш, че разходите по производство на една свещ най-вероятно възлизат на няма и 2 евро. Всичко останало, както обичаш да казваш, е просто маркетинг. Все едно да си купиш айфон - даваш 1500 кинта за устройство, което е струвало 60$ да се произведе...

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
        Тука има малко бг черта кога са евтини що са евтини, кога са скъпи много са скъпи.
        Баш, ама то тая черта от патило е дошла

Comment

Ако се ориентираш по рейтинги, селъри и т.н. Ибей е дооооооста безопасно и спокойно място за пазаруване[/QUOTE]

Колега ама ти наистина ли вярваш на реитинги и селъри,И че тия реинтинги не може да ги манипулира и мойта 6 годишна племенничка.Работя с напушените от много години и досега не са ме подвеждали

Comment

Ако се ориентираш по рейтинги, селъри и т.н. Ибей е дооооооста безопасно и спокойно място за пазаруване. Ся ако са ти далечни тия неща отиваш при напушените и даваш евраките и си ти. Тука има малко бг черта кога са евтини що са евтини, кога са скъпи много са скъпи.[/QUOTE]

http://www.ebay.co.uk/itm/Alfa-Romeo...item4cf921e84a

Така ли изглежда опаковката? Щото аз с такива карам вече 70 000км без проблем. Като ги купувах на времето от ебей бяха 144лв с доставката, за сравнение виж цените в АХМ ще ти падне шапката, почти двойна беше и все още е. От Италия пак през ебей си взех ОРИГИНАЛНА помпа БОШ, произведена в полша (едно към едно с тази която изкарах - отливка, изработка, надписи...) за 270лв в БОШ България ме питаха дали съм пил валидол преди да ми кажат цена от ....680лв. ТА твоя си работа от къде да пазаруваш.
            Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
              Е твоя си работа, щом искаш да платиш двойно, никой не те задължава. Нали се сещаш, че разходите по производство на една свещ най-вероятно възлизат на няма и 2 евро. Всичко останало, както обичаш да казваш, е просто маркетинг. Все едно да си купиш айфон - даваш 1500 кинта за устройство, което е струвало 60$ да се произведе...

Ачка,почти за всичко си прав,но има и една друга приказка,че по ефтиното често излиза по-скъпо.Те хубаво са за сто кинта,ама можеш ли да си заложиш главата че това е орджиналдъ,а не туркиш модел.Аз за при напушените също не мога да си заложа главата че са орджиналдъ,но ми дават една година писмена гаранция,и знам че ако нещо стане за тая година без никакви ядове или ще си получа парите или други свещи които стават
              Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 23:58.

Comment

Ачка,почти за всичко си прав,но има и една друга приказка,че по ефтиното често излиза по-скъпо.Те хубаво са за сто кинта,ама можеш ли да си заложиш главата че това е орджиналдъ,а не туркиш модел.Аз за при напушените също не мога да си заложа главата че са орджиналдъ,но ми дават една година писмена гаранция,и знам че ако нещо стане за тая година без никакви ядове или ще си получа парите или други свещи които стават
                Прочети си добре гаранцията, щото лесно могат и да ти кажат "монтирана е неправилно", или "не е монтирана от специалист". На запад от БГ също се ползват "вратички".
                Иначе за беля, каква беля да стане? По-скоро ще си купя 16 бройки от ибей (и пак ще е по-евтино), и дори 8 "бели" да станат, голям праз, по-голяма гаранция от тая - здраве да е

Comment

и дори 8 "бели" да станат, голям праз, по-голяма гаранция от тая - здраве да е [/QUOTE]

Ако съм те разбрал правилно под 8 бели имаш предвит да се прецакат всичките от веднъж.Не разбрах тогава къде е нашия маркетингв случея.Идеята е като се сложат да те изкарат толкова колкото ги дават,било то 70 или 100 000км.

Comment

Ако съм те разбрал правилно под 8 бели имаш предвит да се прецакат всичките от веднъж.Не разбрах тогава къде е нашия маркетингв случея.Идеята е като се сложат да те изкарат толкова колкото ги дават,било то 70 или 100 000км.
                    Мисълта ми е че по-скоро ще си взема два комплекта, отколкото един с гаранция за двойна цена, че и отгоре. Така си имаш 8 резервни. Иначе специално тоя магазин в ибей е фирмен, не на физическо лице. Принципно и те би трябвало да дават някаква гаранция. Като минимум с фактурата за покупка би трябвало да се има право на определената от производителя.

Comment

• Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
                      Мисълта ми е че по-скоро ще си взема два комплекта, отколкото един с гаранция за двойна цена, че и отгоре. Така си имаш 8 резервни. Иначе специално тоя магазин в ибей е фирмен, не на физическо лице. Принципно и те би трябвало да дават някаква гаранция. Като минимум с фактурата за покупка би трябвало да се има право на определената от производителя.

Не разбрах само за цената на доставката колко ще е

А и всекя уважаваща се фирма трябва да има под обявата си номер на фирмата(Булстат) за да,ако реши евентуално клиента да провери с каква дейност се занимава фирмата,това да може да се случи.Щото ако въпросния ''Фирмен магазин" основната му дейност е търговия с джапанки,но между другото продава и свещи Ngk, ми става ясно какви свещи са
                      Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 00:42.

Comment

• Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
                        А и всекя уважаваща се фирма трябва да има под обявата си номер на фирмата(Булстат) за да,ако реши евентуално клиента да провери с каква дейност се занимава фирмата,това да може да се случи.Щото ако въпросния ''Фирмен магазин" основната му дейност е търговия с джапанки,но между другото продава и свещи Ngk, ми става ясно какви свещи са
                        KENS AUTO SPARES LTD
                        T/A DOCTOR CAR PARTS
                        TEL. 0115 7270786
                        SALES@DOCTORCARPARTS.COM
                        2-4 CAREY ROAD, BULWELL
                        NOTTINGHAM UK NG6 8AT
                        COMPANY NUMBER: 01776790
                        (REGISTERED IN CARDIFF)
                        VAT: GB416344272

Comment

• Колеги днес смених маслото,сложих 10/60 едге на Кастрол.Наляхме 5 литра и събра до половината.Нов болт където се затваря картера дори и в Алфа представитела нямат същия,дават ги по малки,дихтунга също не можа да се купи от никъде,добре че моят човек изрови от неговите сандъци същата дихтунга, та управихме положението.Горивен филтър не можа да се смени понеже моят човек каза че това представлявала една цедка под резервоара и тя не се сменяла,понеже била заедно с горивната помпа.А сутринта ми дадоха горивен филтър за тая алфа.
                          Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 19:19.

Comment

• Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
                            Все едно да си купиш айфон - даваш 1500 кинта за устройство, което е струвало 60$ да се произведе...
                            Най-скъпия iphone 6 струва 247$ в части и 4$ струва сглобяването им. 6 plus струва 263$ и 4.5$ сглобяването.

Колега ама ти наистина ли вярваш на реитинги и селъри,И че тия реинтинги не може да ги манипулира и мойта 6 годишна племенничка.Работя с напушените от много години и досега не са ме подвеждали
                            От ebay съм купувал много части и са били качествени, за разлика от части купени в България. Конкретен пример: ламбда сонда купена от бг и сменена след само 7 месеца работа , после купих от ebay и още работи.

А сутринта ми дадоха горивен филтър за тая алфа.
                            Много се смях !!!
                            Виж си по-горния коментар : "Работя с напушените от много години и не са ме подвеждали"
                            ...

Comment

• Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
                              Колеги днес смених маслото,сложих 10/60 едге на Кастрол.Наляхме 5 литра и събра до половината.Нов болт където се затваря картера дори и в Алфа представитела нямат същия,дават ги по малки,дихтунга също не можа да се купи от никъде,добре че моят човек изрови от неговите сандъци същата дихтунга, та управихме положението.Горивен филтър не можа да се смени понеже моят човек каза че това представлявала една цедка под резервоара и тя не се сменяла,понеже била заедно с горивната помпа.А сутринта ми дадоха горивен филтър за тая алфа.
                              Тая алфа няма сменяем горивен филтър, има във кошницата в помпата , моя го промивахме до припадък, тъй като го няма като резервна част.Ако случайно си намерил такъв елемент дай линк да си купим.
                              Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 19:40.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                                Много се смях !!!
                                Виж си по-горния коментар : "Работя с напушените от много години и не са ме подвеждали"

Колега явно си разбрал,че говоря за гръцки богове,НЕ!!!говоря,за нормални хора като всички нас,които по някога грешат.Работя с тях защото са либертаци,нямат ментосани чаркуля или масла и когато има някакъв проблем той се решава без да си вкарваш излишни нерви.Утре така или иначе ще ми върнат парите за горивния филтър

---------- Post added at 21:59 ---------- Previous post was at 21:47 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                                Тая алфа няма сменяем горивен филтър, има във кошницата в помпата , моя го промивахме до припадък, тъй като го няма като резервна част.Ако случайно си намерил такъв елемент дай линк да си купим.

Ще погледна дали може да се намери някъде въпросния филтър.Моя човек ми показа друга помпа забравих от каква марка кола беше,но на същия принцип като тия алфи.Самият филтър представляваше нещо като сапунерка със ситна мрежа отдолу.
                                Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 20:51.

Comment

Working...
                                X